Geef jij op de een of andere manier leiding?

Dan is het programma "Beste Team Leider Ooit " echt iets voor jou

Wij hebben een programma ontwikkeld dat jouw laat groeien naar Beste Team Leider Ooit!

Graag laten we je kennis maken met dit programma, de mogelijkheden en de uitkomsten.

We doen alles uit de doeken op onze inspiratie bijeenkomsten.

Schrijf je nu in!!

 

In ons professionele leven hebben we vaak deel uitgemaakt van teams, vaak hebben we leiding gegeven aan teams. Hierbij is ons in al die jaren iets bijzonders opgevallen: de prestaties van het team zijn afhankelijk van de team leider. Krijgt een team een andere leider, dan veranderde ook het prestatie niveau.

 

Daarnaast zijn we ook actief binnen verschillende disciplines van hondensport en -training. En hier zien we een vergelijkbaar fenomeen: het zijn altijd de zelfde geleiders met top presterende honden.

 

Als trainers en coaches is het onze missie om teamleiders (en hun teams) te laten groeien zodat ze kunnen presenteren op de toppen van hun potentieel.

We gunnen elk team een teamleider die zijn teamleden laat presteren naar hun beste vermogens én hun welzijn en welbevinden in het oog houdt.

We zijn er zeker van dat wanneer een teamleider zich zelf blijft én zijn teamleden in de gelegenheid stelt dat ook te doen er dan prestaties ontstaan die veel meer zijn dan de som van individuele mogelijkheden.

 

Wanneer je als teamleider naar je team zou kunnen kijken zoals een tophandler naar zijn hond kijkt en weet waar zijn mogelijkheden en capaciteiten liggen.

Als je als teamleider net zo voor je team zou zorgen als die tophandler voor zijn hond.....

dán ontstaat er een vruchtbare basis waarin alles mogelijk is.