Deze workshop geldt als aanloop naar het coachtraject voor Beste Team Leider Ooit

 

Tijdens deze workshop kunt u kennis maken met de coaches, de honden en de methodiek.

Bovendien is de workshop er op gericht om al echt iets te laten gebeuren, er ontstaat al een beeld van u als Beste Team Leider Ooit.

 

Het programma vindt plaats op 20 december 2020

Lokatie:

Dierenwelzijncentrum In 't Veld

Heesakker 6

5076 PR Haaren (N.Br.)

 

Wij begeleiden een groep individuen die op hun eigen kracht vertrouwen om hun eigen doelen te bereiken tot een team van eensgezinde individuen die elkaars talenten gebruiken om een gemeenschappelijk teamdoel te bereiken. Kortom, wij begeleiden naar Het Beste Team Ooit.

Wij werken met honden als hulpcoaches en dat maakt het bijzonder, praktisch en vooral erg effectief. Honden reageren heel puur en direct op ons gedrag. Daarmee krijgt men ook direct feedback op de effectiviteit van het eigen gedrag. Hierdoor ontstaat een hele effectieve manier van ervaringsleren.
Naast gedragsdeskundigen voor honden hebben de coaches achtergrond van diverse methodieken zoals NLP, mBIT en een groot aantal (team)modellen.
In de hele benadering staat coaching en training van het team en de individuele teamleden centraal en wordt dat gedaan wat nodig is.
Het team en het resultaat staan centraal, niet het programma.

 

 Coachen met honden werkt juist fenomenaal bij het coachen van teams. Immers de honden reageren direct op gedrag, zonder verborgen agenda krijg je meteen terug wat je geeft.

Een kleine verandering in gedrag heeft meteen gevolgen voor de reacties van de hond. Zo kun je heerlijk experimenteren en ervaren wat een andere manier voor je kan betekenen. Wat brengt mijn huidige gedrag te weeg, wat levert het op? Wat gebeurd in mijn team als ik dit gedrag vertoon en wat gebeurd er als ik iets anders doe?
Omdat het werken in teams met honden aanstekelijk werkt worden al heel snel positieve patronen zichtbaar. In een korte tijd zie je een groep mensen, onder invloed van de honden, veranderen in een team en niet zelden sluiten we de workshop af met “het beste team ooit”.

Bent u benieuwd wat coachen met honden voor u en uw team kan betekenen? We leggen het graag uit en laten het u ervaren. Dat kan ik de vorm van een workshop van ca 2 uur.
Is er hierna behoefte aan uitbreiding en verdieping? Dan maken we graag een voorstel voor een coachtraject.

 

In een traject werken we met het team maar is er nadrukkelijk ook aandacht voor de indivuduele bhoeftes van de teamleden. Kortom een volledig pakket van persoonlijke- en teamontwikkeling is mogelijk.