Tijdens de vierdaagse mBIT coach training word je opgeleid tot een volledig gecertificeerd mBIT Coach

 

Afbeelding met buiten, teken Automatisch gegenereerde beschrijving

Tijdens de eerste dag nemen we je mee op een reis die dieper ingaat op de wetenschappelijk achtergrond in combinatie met wat we al 1000-den jaren geleden al doen. We leren je niet alleen de achtergrond maar ook een aantal technieken om je autonome zenuwstelsel te reguleren.

Vervolgens gaan we op dag 2, 3 en 4 op een zeer (inter)actieve manier de technieken leren die je uiteindelijk instaat stellen om bij jezelf én je klanten de drie intelligenties te intgreren en uit te lijnen.

 

Naast het behalen van de internationale certificering:

§  Krijg je diepe inzichten in hoe de verschillende breinen een intern conflict kunnen veroorzaken en wat je daaraan kan doen.

§  Ontdek je hoe je “Buik”, “Hoofd” en “Hart” -brein in staat zijn om te leren en hoe nieuwe (neurale)paden kunnen ontstaan en groeien. Hoe je jezelf kunt ontwikkelen voor een betere intuïtie en betere en wijzere besluitvorming.

§  Leer je hoe je je Autonome Zenuwstelsel kunt uitbalanceren door middel van de mBIT Balanced Breathing techniek en zo snel stress kunt loslaten.

§  Ben je interactief met elkaar aan het werk om het geleerde uit te proberen, te oefenen en fijn te slijpen, met als resultaat dat je jezelf ook verder ontwikkeld.

§  Ervaar je de nieuwste innovatieve coaching technieken om aan je vaardigheden toe te voegen

§  En er is nog zoveel meer………………..

Data:

10 + 11 April en 24 + 25 April; Landgoed Bosch en Duin in Udenhout