Hoe vaak antwoord jij: “gewoon, goed” als iemand je vraagt hoe het gaat? Wanneer kun je zeggen dat het beter gaat en hoe word je de beste jij die je kan zijn?

 

 

Deze lezing laat je beter inzien hoe wordt bepaald dat het gaat zoals het gaat, je krijgt inzicht in hoe je sneller verbeteringen kunt bereiken en je motivatie om alles uit je leven te halen wordt sterker.

 

De lezing “Gewoon, goed” wordt verzorgd door Geerd de Rooij en Frank van Nimwegen. Zij hebben, als trainers en mastercoaches, een groeiproces ontwikkeld waarin zij mensen, leiders, begeleiden van goed naar beter en best. Deze lezing staat aan de basis van dit proces en laat u kennis maken met de beide mannen, hun passies en werkwijze. In de lezing wordt u mee genomen naar het fundament van hun aanpak. U maakt kennis met de niveaus van Bateson, mBIT, Positieve Psychologie en ervaart in kleine oefeningen wat u in het groot kunt verwachten tijdens hun groeiproces.

 

In verband met de huidige Corona maatregelen wordt de lezing online verzorgd waardoor er geen reisbewegingen van u worden gevraagd. U kunt de lezing volgen in uw vertrouwde omgeving.

 

De kosten bedragen “wat u het waard vindt” en kunt in na de lezing voldoen door middel van het open betaalverzoek dat u krijgt toegezonden.

 

In ons professionele leven hebben we vaak deel uitgemaakt van teams, vaak hebben we leiding gegeven aan teams. Hierbij is ons in al die jaren iets bijzonders opgevallen: de prestaties van het team zijn afhankelijk van de team leider. Krijgt een team een andere leider, dan veranderde ook het prestatie niveau.

 

Daarnaast zijn we ook actief binnen verschillende disciplines van hondensport en -training. En hier zien we een vergelijkbaar fenomeen: het zijn altijd de zelfde geleiders met top presterende honden.

 

Als trainers en coaches is het onze missie om teamleiders (en hun teams) te laten groeien zodat ze kunnen presenteren op de toppen van hun potentieel.

We gunnen elk team een teamleider die zijn teamleden laat presteren naar hun beste vermogens én hun welzijn en welbevinden in het oog houdt.

We zijn er zeker van dat wanneer een teamleider zich zelf blijft én zijn teamleden in de gelegenheid stelt dat ook te doen er dan prestaties ontstaan die veel meer zijn dan de som van individuele mogelijkheden.

 

Wanneer je als teamleider naar je team zou kunnen kijken zoals een tophandler naar zijn hond kijkt en weet waar zijn mogelijkheden en capaciteiten liggen.

Als je als teamleider net zo voor je team zou zorgen als die tophandler voor zijn hond.....

dán ontstaat er een vruchtbare basis waarin alles mogelijk is.