Inleiding:

Je bent vastbesloten: “gewoon, goed” is niet goed genoeg en je bent meer dan bereid de volgende stappen in je persoonlijke ontwikkeling en groei te zetten.
Je gaat een traject aan waarin je het hele Groeiproces doorloopt. Niet alleen de theorie wil je kennen, je wil het doorleven, doorgronden én integreren.
Onder leiding van twee coaches ga je, in verbinding met de coachhonden, dit proces doorlopen en beleven. Je gaat generatieve veranderingen ervaren in inpassen in jouw leven. Patronen worden herkenbaar en veranderd. Je bent niet bang je oncomfortabel te voelen omdat dit je gaat leiden naar Jouw BESTE JIJ OOIT!

 

Doel:

Het doorlopen van het Groeiproces. De noodzakelijk stappen zetten en integreren en bereid zijn om dit te blijven doen. Zodat jij kan blijven groeien en blijven ontwikkelen naar de BESTE ..... OOIT.

 

 

Doelgroep:

Iedereen die de volgende stap gaat zetten in zijn persoonlijke groei en ontwikkeling en die ook blijvend en generatief wil veranderen en bereid is dat te blijven doen.

 

Inhoud:

Een traject dat bestaat uit 3 x 2 dagen bijeenkomsten waarin we werken aan Ik, jouw PLAN en jouw OMGEVING.  Tussen de bijeenkomsten word je begeleidt én gecoacht door de beide coaches. Je doet oefeningen en ondergaat een generatieve transformatie.

 

Data, plaats en tijdsduur:

De data zijn terug te vinden op de sociale media van Connection Academy NL.

 

Kosten:

De kosten bedragen € 995,= per persoon (incl. BTW)

Aanmelden

 

 

Voorwaarden:

Het traject vindt plaats volgens de actuele Corona maatregelen, na aanmelding wordt u op de hoogte gebracht van de huidige maatregelen.
Het minimale aantal deelnemers is 4, maximum is 12