Hoe vaak denk jij: “het gaat gewoon, goed” als iemand je vraagt hoe het gaat? En hoe vaak denk jij dat je graag een volgende stap zou willen zetten? Wat houd je tegen in echt in actie te komen?

 

Deze workshop laat je ervaren welke stappen je zou kunnen zetten, je krijgt inzicht in hoe je sneller verbeteringen kunt bereiken en wat het effect van de verbetering zou u zijn.

 

De workshop “Beter Jij” wordt verzorgd door Geerd de Rooij en Frank van Nimwegen, samen met hun coachhonden.

Zij hebben, als trainers en mastercoaches, een groeiproces ontwikkeld waarin zij mensen, leiders, begeleiden van goed naar beter en best. In deze workshop wordt de basis gelegd voor uw eigen groeiproces en u zet ook de eerste stappen. Omdat er gewerkt wordt met honden gaat u direct ervaren welke effecten er worden bereikt. In de workshop wordt u meegenomen naar het fundament van hun aanpak. U maakt kennis met de niveaus van Bateson, mBIT, Positieve Psychologie en ervaart in oefeningen wat u kunt bereiken tijdens uw groeiproces.

De workshop wordt in overeenstemming met de huidige Corona maatregelen verzorgd in Haaren (Noord Brabant)

Wij werken met honden als hulpcoaches en dat maakt het bijzonder, praktisch en vooral erg effectief. Honden reageren heel puur en direct op ons gedrag. Daarmee krijgt men ook direct feedback op de effectiviteit van het eigen gedrag. Hierdoor ontstaat een hele effectieve manier van ervaringsleren.
Naast gedragsdeskundigen voor honden hebben de coaches achtergrond van diverse methodieken zoals NLP, mBIT en een groot aantal (team)modellen.
In de hele benadering staat coaching en training het individu centraal en wordt dat gedaan wat nodig is.
Het resultaat staan centraal, niet het programma.

 

 Coachen met honden werkt juist fenomenaal bij het coachen. Immers de honden reageren direct op gedrag, zonder verborgen agenda krijg je meteen terug wat je geeft.

Een kleine verandering in gedrag heeft meteen gevolgen voor de reacties van de hond. Zo kun je heerlijk experimenteren en ervaren wat een andere manier voor je kan betekenen.

Wat brengt mijn huidige gedrag te weeg, wat levert het op? Wat gebeurd in mijn team als ik dit gedrag vertoon en wat gebeurd er als ik iets anders doe?
Omdat het werken met honden aanstekelijk werkt worden al heel snel positieve patronen zichtbaar. In een korte tijd zie je mensen, onder invloed van de honden, veranderen.

Op weg naar hun beste JIJ OOIT