Team Caniquest

 Pirez (Chiara ananda Pirez)


Pirez is een Tervuerese Herder reu van inmiddels al 15 jaar. Hij is altijd actief en succesvol actief geweest in de Agilitysport.
Hier was hij altijd een koel kikker, liet zich het hoofd niet op hol brengen en was onder alle omstandigheden helemaal zich zelf. Super betrouwbaar, taakvolwassen, gefocust en ontspannen.
Vanwege zijn hoge leeftijd gaat Pirez het nog zelden met mensen op pad te gaan.  Hij laat dan zien hoe je in alle rust jezelf kan zijn, toch kan Pirez, als geen ander, soms verrassend uit de hoek komen en levert zo altijd weer verrassende inzichten op.

 Rumba (Chiara ananda Rumba)


Rumba is een Tervuerense Herder teef van 12 jaar. Zij is altijd actief en succesvol actief geweest in de Agilitysport. Hier deed ze altijd vrolijk haar werk, haar plezier was overduidelijk zichtbaar. Ze was super betrouwbaar en taakvolwassen. Haar grote kracht was het foutloos lopen, maar kon ook op onverwachte ogenblikken, met grote overgave, iets totaal onverwachts uithalen.
In ons team is ze het eeuwige puppy, altijd in voor een spelletje.
Ze laat goed zien dat je het leven vooral met plezier tegemoet moet treden, moeilijkheden komen toch maar een voor een op je pad.

Nyo (Lowieke du Package Vert)

 

 Nyo is een Groenendaeler reu van 10 jaar oud en in de kracht van zijn leven. Hij is altijd actief geweest in de Agilitysport. Sinds kort is hij in training voor (FCI) Obedience.

Hij vind het moeilijk om onder spanning te presteren en wordt niet graag bekeken en beoordeeld. In de trainingen toont hij zijn ware capaciteiten.
Nyo is graag in verbinding en vindt het heerlijk om dan met wie dan ook te werken. Nyo is erg expressief en geniet van het werken met mensen.

Solon (Chiara ananda Solon)

 

Solon is een Tervuerense herder reu van 9 jaar oud. Hij was actief in de Agility sport. Daar vertoonde hij met grote passie zijn capaciteiten, zeer taakvolwassen (vind hij zelf) neemt hij graag de touwtjes in handen. Wanneer hij opzichtig wordt geleid neemt zijn spanning toe.

Inmiddels heeft hij ook zijn sporen verdient als Detectie-zoekhond.
In het werken met mensen is Solon ook vol van passie en zeer expressief. Hij laat fantatstisch zien wat het effect van menselijk gedrag op hem is, een kleine verandering in aanpak heeft meteen goed zichtbare gevolgen. Solon werkt graag met mensen en is na afloop zichtbaar trots op zichzelf.

Floyd (Galdra’s Mind Darkside of the moon)

 

Floyd is een Laekense Herder reu van 2 jaar. Een prachtige hond die graag in contact is met mens en dier. Hoewel Floyd nog volop bezig is met zijn eigen ontwikkeling wordt hij soms al ingezet in het werken met mensen en teams.
Hij is een fantastische spiegel! Recht toe recht aan......