mBraining een oud en nieuw verhaal in een jasje.

 

Het nieuwste wetenschappelijk onderzoek laat zien dat we drie breinen hebben! Complexe en volledig functionerende breinen in ons hart, in ons Hoofd n onze Buik.

 

 

In het baanbrekende boek "Gebruik je meerdere breinen om gave dingen te doen" ontdek je de laatste wetenschappelijke bevindingen over je hoofd-, hart- en buikbrein en wat die je te bieden hebben om je intuïtieve vermogens te vergroten en hoe je wijzere besluiten kunt nemen in je dagelijkse leven.

 

Eindelijk bewijst de neurowetenschap wat al eeuwenlang bekend staat als diepe inzichten vanuit esoterische en spirituele tradities omtrent de kracht van deze drie krachtige intelligenties

 

 

Onder leiding van een mBIT coach kun je je meerdere breinen op een lijn brengen waardoor je met meer wijsheid, succes en geluk je leven kunt vorm geven in een steeds sneller veranderende wereld.

 

De mBIT coach kan levens veranderen omdat je een echte "hoe" krijgt.

 

 

Herken je dat je soms voelt dat je iets heel graag wil doen, ook nog ideeën hebt over hoe je dat zou kunnen maar toch niet tot actie over gaat?

 

Zie je soms om je heen dat mensen die een situatie niet helemaal kunnen begrijpen meteen in een actie schieten, hoe zinloos die actie dan ook is? (bijvoorbeeld WC papier hamsteren ?)

 

Voel je soms dat iets zooo belangrijk is voor je dat je meteen actie onderneemt terwijl het toch wijzer was geweest als je eerst alle opties had overzien?

 

Dit zijn allemaal voorbeelden waarbij de drie breinen, hoofd, hart en buik, niet optimaal samenwerken